Dakpanplaten

Product overzicht

Dakpanprofielplaten
Heeft u een klus op het dak? en wilt u gebruik maken van dakpanplaten? Wij bieden een breed en kwalitatief assortiment tegen scherpe prijzen.

De dakpanprofielplaten kunnen gemakkelijk gemonteerd worden. Hier is geen professionele kennis voor nodig. Om de montage nog makkelijker te maken kunt u via de montage handleiding stapsgewijs te werk gaan.
Waarom dakpanprofiel?
De dakpanprofiel is een populair concept geworden afgelopen jaren. Dat komt doordat de platen niet duur zijn vergeleken met dakpannen en van een afstand er precies het zelfde uit ziet. Het profiel deze dakpanplaat is totaal 110 centimeter breed werkend en bruto 120 centimeter breed. Komt u te breed uit op het einde? Dit is dan geen probleem. De dakpanplaten kunnen simpelweg over elkaar heen gelegd worden (18,3 centimeter).
Coatings
De voorradige dakpanplaten zijn voorzien van een silicone polyester coating van 25mu en is uitgevoerd in kleurcode RAL7016. Dit is een vrij dunne maar toch duurzame coating. Er zijn verschillende coatings als; Plastisol met leermotief, Polyester Wrinkle, en Nova Metallic.

Bent u geïnteresseerd in een van deze coatings kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers.

Kleuren

De kleur van de dakpanplaten zijn RAL7016 antraciet grijs. Andere kleuren zijn mogelijk als; ral- 3009, 6007, 9006, 9007.

© 2021 - Handelsonderneming van Viegen