Plaatmateriaal

Product overzicht

Plaatmateriaal
Verschillend plaatmateriaal voor verschillende klussen te verkrijgen bij ons online in onze webshop.
Betonplex
Als u van plan bent om binnenkort eens flink te gaan verbouwen dan kan het gebruik van betonmultiplexplaat u wellicht goed van pas komen. Betonmultiplexplaat is multi-inzetbaar, is ijzersterk en heeft een lange levensduur. U kunt dit product toepassen bij de bouw van al uw speeltoestellen, bij het bouwen van dierenverblijven of bij andere bouwwerkzaamheden.

De betonmultiplexplaten zijn verkrijgbaar in een aantal standaard en veel gebruikte maten maar natuurlijk is het ook mogelijk om, speciaal voor uw klus, betonmultiplexplaten te laten maken middels de maatwerkservice.

Voor zeer diverse werkzaamheden kunt u deze handige betonmultiplexplaten gebruiken; van het bouwen tot een stal of een verblijf voor uw erfdieren tot het maken van een aanhangwagen. Door de handige rechte vorm en de standaardafmetingen van deze platen kunt u deze gebruiken op grote rechte oppervlaktes, wat u een hoop pas- en meetwerk zal besparen.

Het plaatmateriaal die u geleverd krijgt zijn kant-en-klaar en direct geschikt voor gebruik zodat u er meteen mee aan de slag kunt gaan. Betonmultiplexplaten zijn watervast en hebben een kern die slijtvast, uiterst hard en sterk is waardoor het geschikt is voor zowel het gebruik binnen als buiten en voor het bouwen van objecten die veel worden gebruikt en tegen een stootje moeten kunnen.

De betonmultiplexplaten hebben een inferieure, niet-watervaste verlijmde multiplexkern en zijn afgewerkt met een flinterdunne kunststof toplaag voor nog meer duurzaamheid en kwaliteit. De platen hebben een nette en professionele uitstraling waardoor ze te gebruiken zijn op iedere locatie.

Zowel particulieren als bedrijven kunnen naar hartenlust gaan klussen met het gebruik van het diverse plaatmateriaal wat wij verkopen. Bereken van tevoren goed wat de afmetingen zijn die u nodig heeft en vraag eventueel een medewerker om hulp om u te helpen bij het bekijken welke afmeting geschikt is voor uw project.
Abet HPL
De abet HPL ook wel herkend als Trespa platen is voor een nette afwerking voor uw daklijst. De diktes bestaan uit 4- en 6mm deze platen kunnen zowel voor binnen als buiten gebruikt worden.
Underlayment
Heeft u een binnenklus? underlaymentplaten zijn multiplex platen van het merk Elliottis Pine, deze platen kunnen niet goed tegen constant vocht dus hou dit plaatmateriaal droog. De dikte bedraagt 18mm

© 2021 - Handelsonderneming van Viegen