• Scherpe prijzen

 • Hoogwaardige kwaliteit

 • Sterk in Maatwerk

 • HPL platen

  HPL platen
  Deze massieve HPL platen (High Pressure Laminate) is in de volksmond bekend als Trespa platen. De kern bestaat uit in fenol gedrenkt papier dat onder hoge temperatuur en zeer hoge druk wordt samengeperst tot plaatmateriaal.

  HPL heeft een aantal aantrekkelijke eigenschappen: ondoordringbaar voor vocht, zijn krasvast, slagbestendig, hebben een hoge chemische bestendigheid, zijn hittebestendig en kleurvast. Door al deze eigenschappen is HPL voor zeer veel toepassingen geschikt waar vooral onderhoudsarm een rol speelt. Voorbeelden van toepassing zijn; boeiboorden rondom een grage, dakkapellen, reclameborden en gevelbekleding. Verder worden de HPL platen veel toegepast in ziekenhuizen, hotels, laboratoria, scheepsbouw en natuurlijk het exterieur in de bouwsector.

  Ook een groot voordeel van ons HPL is dat ze financieel voordelig zijn ten opzichte van de echte Trespa platen terwijl ze voor dezelfde doeleinden gebruikt kunnen worden.

  De standaard maten die wij in voorraad houden zijn 130 x 305 cm. Uiteraard kunnen specifieke afmetingen door ons op maat worden geleverd. De HPL platen zijn tweezijdig gekleurd in gebroken wit (ral 9010). De standaard diktes die wij in voorraad hebben zijn 4 millimeter en 6 millemeter. Ook kunnen wij de HPL platen verzenden via de post of ander transport.

  Mocht u nog vragen hebben over deze veelzijdige platen neem dan contact op met een van onze medewerkers. U kunt ons bereiken op 0344782505.