Kerstperiode 2021

We hebben afgelopen jaar weer een fantastische jaar achter de rug maar ook voor ons is het aanstaande woensdag 22 december tijd om vakantie te houden dit doen wij tot en met 5 januari.

Hieronder zal een kort overzicht te vinden zijn over wat u van ons kunt verwachten tijdens deze periode.

Bereikbaarheid

Onze telefonische bereikbaarheid zal van 22 december tot en met 5 januari niet beschikbaar zijn. U kunt ons mailen via: [email protected], uw vragen zullen na de vakantie opgepakt worden.

Laatste zendingen vóór de kerst

Dinsdag 21 december sturen wij onze laatste zendingen die voorradig zijn én via PostNL en Doesburg transport worden vervoerd (bezorgkosten van €10,00 tot €33,00 (NL)). Ons eigen vervoer zal niet meer rijden vanaf maandag 20 december.

Uitzondering binnen de kerstperiode (bezorging)

Alle bestelling die op/ na 21 december besteld worden mits voorradig, worden op 29 december verstuurd zodat u nog in de kerstperiode nog aan de slag kunt met uw bestelling. Dit is enkel voor de onderstaande categorieën

Wij leveren op deze uitzonderlijke datum geen materialen die wij met ons eigen vervoer bezorgen, zoals profielplaten, hout en tuinhuizen. Dit zal weer in de week van 10 januari plaatsvinden.

Uitzondering binnen de kerstperiode (afhalen)

Alle bestelling die op/ na 21 december besteld worden mits voorradig, worden op 29 december klaargezet. Dit kunt u ophalen op 29 december. Zo kunt u ook nog met de materialen die wij niet bezorgen maar wel voorradig zijn aan de slag.

Dit geldt voor iedere categorie, let wel goed op de voorraadstatus.

 

Fijne feestdagen toegewenst en hopelijk zien we u weer terug in 2022