Hoe maakt u het?

Over Handelsonderneming van Viegen

Handelsonderneming van Viegen bestaat uit twee bedrijfsvoeringen; exclusieve houtbouw en een webshop in bouwmaterialen.

Waar je van hou(d)t

Hout is een natuurproduct. Duurzaam en veelzijdig. Hout kan op veel manieren bewerkt worden en ieder houtsoort heeft andere eigenschappen. Wij hebben er ons vak van gemaakt, want houtwerk is maatwerk.

Sinds de oprichting in 2003 werken wij met materialen direct van de groothandel en een vast, eigen bouwteam. Zo garanderen we eersteklas producten en houden we de prijzen zo gunstig mogelijk.

We komen met creatieve oplossingen en geven gevraagd en ongevraagd advies. Het resultaat? Een bouwwerk waar je van hou(d)t.

Bouwmaterialen

Omdat we al onze bouwwerken zelf maken, hebben we ook alle materialen voorradig en koop je in onze webshop. Rechtstreeks van de groothandel. Topkwaliteit voor de beste prijs.

Daarom Handelsonderneming van Viegen

Meedenkend

Of het nu gaat om een overkapping, kapschuur, dierenverblijf of andere houtbouw. Wij denken graag met u mee om uw wensen zo optimaal mogelijk te realiseren

Klantgericht

Mocht er onverhoopt toch een mankement zijn aan ons geleverde product, dan zijn wij ook ten alle tijden er voor onze klant.

Hoog kwaliteitsniveau

Alle houtproducten worden in ons eigen bedrijf geproduceerd. Op deze manier houden wij een zeer hoog kwaliteitsniveau in de hand en zijn we zeer flexibel.

Service en after sales

Niet alleen benadrukken wij de productkwaliteit, maar ook onze services en aftersales hebben bij ons de hoogste prioriteit

Bedrijfsfilm

Lorem ipsum dolor sit amet,
consectetur adipiscing elit, sed
do eiusmod tempor