• Scherpe prijzen

 • Hoogwaardige kwaliteit

 • Sterk in Maatwerk

 • Kunststof profielen

  Kunststof profielen webshop
  Met kunststof profielen koppelt u doorzichtige polycarbonaat platen aan elkaar. Kunststof profielen zijn volledig transparant net als de polycarbonaat platen. Montage van deze platen met  profielen geeft daarom het mooiste resultaat. In onze webshop vindt u kunststof profielen voor het koppelen van polycarbonaat platen met diktes van 10mm en 16mm.
  Kunststof profielen op maat
  Kunststof profielen om platen mee te koppelen zijn opgebouwd uit een koker van kunststof met een fles aan beide zijden. Dit is een zogenaamd H-profiel. Om de platen waterdicht af te sluiten, gebruikt u kunststof U-profielen. U monteert kunststof profielen met behulp van schroeven die u exact in het midden van het profiel schroeft. Let wel: de profielen moeten over de gehele lengte ondersteund worden. Om de dakbedekking met kunststof profielen compleet waterdicht te maken, moeten ook de schroeven voorzien zijn van rubber. We hebben al deze kunststof profielen op voorraad. Kunststof profielen die u via onze webshop koopt, maken we op maat in onze werkplaats.
  Kunststof profielen kopen
  Het grootste voordeel van kunststof profielen is dat ze buigzaam zijn. Hierdoor kunnen de profielen worden toegepast bij ronde vormen. Bijvoorbeeld voor daken van volières en andere dierenverblijven. Genoeg lichtinval is bij dierenverblijven bovendien erg belangrijk. Andere voordelen van kunststof profielen:

  Ze zijn voordeliger dan aluminium profielen.
  Met profielen werkt u een dak van polycarbonaat waterdicht af.
  Kunststof profielen zijn transparant waardoor ze nauwelijks te zien zijn na montage.

  Heeft u vragen over welke soort profielen u het beste voor de afwerking van een dak kunt gebruiken? Neem gerust contact met ons op voordat u een kunststof profielen in onze webshop koopt. Wij adviseren graag.
  Kunststof profielen op maat laten maken
  Kunststof profielen op maat laten maken? Plaats uw bestelling in onze webshop. Eventueel inclusief polycarbonaat platen. U kunt de kunststof profielen bij ons ophalen in Lienden, maar ook leveren wij kunststof profielen op maat bij u thuis. Een afspraak maken? We zijn bereikbaar via telefoonnummer 0344 – 78 25 05 en mail [email protected].