Polycarbonaat kanaalplaten

Polycarbonaat

Polycarbonaat kanaalplaten
Polycarbonaat kanaalplaten ziet u vaak op daken van carports, veranda’s en schuren, maar ook als scheidingswand. Dan wordt de polycarbonaat kanaalplaat verticaal geplaatst. De kanaalplaten zijn vooral populair vanwege hun helderheid. Polycarbonaat platen hebben een lichttransmissie van 80%. En dankzij de slagvastheid van de kanaalplaten zijn ze een uitstekend alternatief voor glas. Polycarbonaat kanaalplaten zijn maar liefst 250 maal slagvaster dan glas in dezelfde dikte. Andere voordelen van polycarbonaat kanaalplaten:

De kanaalplaten zijn driewandig en daardoor werken ze isolerend. Hierdoor zijn ze ook te gebruiken voor de bouw van bijvoorbeeld een tuinkas.
Polycarbonaat kanaalplaten zijn licht van gewicht. Hierdoor hoeft de constructie van de veranda of het bouwwerk waarop u het dak plaatst niet zo zwaar te zijn. Ter vergelijking: een polycarbonaat kanaalplaat van 16mm dikte weegt 2,7 kilo per vierkante meter. Een glazen plaat met een dikte van 10mm weegt 25 kilo per vierkante meter.

Wilt u polycarbonaat platen gebruiken voor bijvoorbeeld een balkonafscheiding of balustrade? Kies dan voor polycarbonaat massief.
Polycarbonaat kanaalplaten op maat
Wij leveren polycarbonaat kanaalplaten op maat. Ze zijn verkrijgbaar in drie soorten: helder, opaal en hittewerend. En in drie diktes: 10, 16 en 32 millimeter. De standaard breedtematen zijn: 98, 125 en 210 centimeter. De lengtematen zagen wij voor u op maat. Platen met een lengte tot 7 meter hebben wij standaard op voorraad. Maar we leveren ook polycarbonaat kanaalplaten met een maximale lengte van 13 meter. Voor polycarbonaat kanaalplaten op maat, neemt u contact met ons op via telefoonnummer 0344 – 78 25 05 of mail info@vanviegen.com.

Polycarbonaat kanaalplaat profielen

Polycarbonaat kanaalplaat profielen vindt u ook in onze webshop. Wij leveren begin-, tussen- en eindprofielen. Zowel aluminium profielen als kunststof profielen. Hiermee bevestigt de polycarbonaat kanaalplaten waterdicht aan elkaar. Let op: polycarbonaat kanaalplaten kunnen door temperatuurverschillen uitzetten of krimpen. Houd hiermee rekening bij het bevestigen van de kanaalplaten.
Kanaalplaten van polycarbonaat kopen
Kanaalplaten van polycarbonaat kopen? Bestel de juiste afmetingen en aantallen kanaalplaten direct in onze webshop. Wij leveren de kanaalplaten van polycarbonaat bij u thuis. Of u haalt de kanaalplaten op bij onze locatie aan de Vogelenzangseweg 36 in Lienden. Voor maatwerk neemt u contact met ons op.

© 2021 - Handelsonderneming van Viegen