• Scherpe prijzen

 • Hoogwaardige kwaliteit

 • Sterk in Maatwerk

 • Polycarbonaat massief platen

  Polycarbonaat massief platen
  Polycarbonaat massief platen is zeer sterk. U ziet deze transparante massieve platen bijvoorbeeld veel in bushokjes, als balkonbeglazing of bij speelveldjes voor kinderen. Want in tegenstelling tot glas is polycarbonaat massief onbreekbaar en daardoor veilig in gebruik. Niet voor niets wordt polycarbonaat massief ook regelmatig gebruikt als veiligheidsbeglazing. De massieve platen zijn slagvast en hebben een lange levensduur. Andere voordelen zijn:

  Polycarbonaat massief is makkelijk te monteren en simpel schoon te houden.
  De massieve polycarbonaat platen hoeft u in principe nooit te vervangen, want ze gaan levenslang mee. Mocht u ze toch willen verwijderen, dan kunt u ze altijd hergebruiken.
  Massieve platen zijn bruikbaar in combinatie met verschillende draagstructuren, omdat ze licht van gewicht zijn: 1,2 kilo per vierkante meter en per millimeter dikte.

  Polycarbonaat massieve plaat bestellen
  Wij hebben polycarbonaat massief standaard op voorraad in verschillende diktes. De meest voorkomende polycarbonaat massieve plaat heeft een dikte van 4mm, 6mm of 10mm. De massieve platen zijn te koop per vierkante meter. Wij zagen de platen voor u op maat. De juiste maten kunt u doorgeven bij uw bestelling in de webshop. Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer 0344 – 78 25 05 of mail [email protected].

  Polycarbonaat massief of polycarbonaat kanaalplaten?

  Polycarbonaat platen zijn altijd helder. Of u nu polycarbonaat massief neemt of polycarbonaat kanaalplaten. Toch is er verschil. Deze twee soorten polycarbonaat platen zien er anders uit. Massieve platen zijn monolithisch. Dat wil zeggen dat ze bestaan uit één geheel. Ze lijken het meest op glas. De kanaalplaten bestaan uit meerdere lagen polycarbonaat met wat ruimte ertussen. Kanaalplaten ogen daarom iets minder mooi, maar zijn wel iets goedkoper dan polycarbonaat massief. Ook wegen ze iets minder per vierkante meter dan massieve platen. Daarom worden deze platen vooral gebruikt voor daken van schuren, carports en veranda’s. Terwijl massieve platen vooral gebruikt worden voor een mooie afwerking van balkons, balustrades, bushokjes en meer.

  Let op: polycarbonaat platen kunt u niet bewerken door het te buigen, laseren, graveren of polijsten. In dat geval kiest u beter voor plexiglas.
  Polycarbonaat massief profielen
  Polycarbonaat is te koop per vierkante meter, inclusief polycarbonaat massief profielen van aluminium of kunststof. Bestel direct in onze webshop. Wij leveren polycarbonaat massief en profielen bij u thuis. Ook is er de mogelijkheid om uw bestelling bij ons op te halen aan de Vogelenzangseweg 36 in Lienden.