Webshop

Hooiberg Ezel

 1.750,00 incl. BTW |  1.446,28 excl. BTW

Levertijd binnen 6-8 weken

Kies een pakket *

Optioneel

Schuifluik

Beschrijving

Hooiberg Ezel

Deze hooiberg ezel is een mooi en comfortabel verblijf voor uw dieren, het praktische van dit type is dat er een gescheiden verblijf in de aanbouw zit. Hier door kunt u uw dieren scheiden met klein en groot. De hooiberg is van Douglas hout gemaakt en vooraf geschilderd. Dit zorgt ervoor dat deze hooiberg onderhoudsvrij en makkelijk schoon te maken is.

De hooiberg is gemaakt van Douglas/ vuren hout en geheel milieuvriendelijk afgewerkt, Kijk ook eens bij onze andere types.

Materiaal pakket hooiberg

Het materiaal pakket is een pakket met de materialen om dit project te realiseren. Het is dus voor de échte handige klussers om dit pakket te vervaardigen. Via de bouwtekening kan je deze hooiberg gaan realiseren! Klik hier voor bouwtekening.
Let op, u krijgt de materialen zonder dat het door ons is voorbereid. 

Prefab bouwpakket hooiberg

Dit pakket is voor de snelle bouwer, een pakket dat voorbereid is door onze vakmannen en binnen 2 uur door u gerealiseerd kan worden. Het pakket kan afgehaald worden in Lienden maar wordt ook thuisbezorgd.

Plaatsing op locatie

Plaatsing op locatie van deze hooiberg is snel en zonder zorgen, binnen no-time hebben wij uw hooiberg rechtop staan en kunt u gelijk beginnen met het inrichten van dit leuke verblijf!

Extra informatie

Afmeting

200 x 200 x 280 centimeter (lengte x breedte x hoogte) buitenmaat

Afmeting aanbouw

200 x 75 x 150 centimeter (lengte x breedte x hoogte)

Gewicht

ca. 480 kilogram

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Hooiberg Ezel” te beoordelen
0