webshop

Regenton 225

 195,00 incl. BTW |  161,16 excl. BTW

Levertijd binnen 4 werkdagen
Categorie:

Beschrijving

Regenton

Een regenton is een handig en mooie decoratie voor huis,tuin of veranda. Naast het feit dat het een leuke toevoeging is heeft een regenton ook nog handig en besparende functies namelijk : bij o.a. extreem regenval  het water op te vangen, het besparen van water wat in de hetere periodes van het jaar toch nog wel handig van pas kan komen. Naast dat heeft een regenton ook positieve invloed op onze natuur, het zorgt er namelijk voor door dat we het water besparen dat de grondwaterspiegel op pijl blijft.

Met deze robuuste regenton van maar liefst 225 liter kunt u ongetwijfeld al uw planten vers regenwater geven. Op zoek naar een ander formaat? Kijk in onze webshop voor diverse maten.

Goed om te weten

Er zijn een paar dingen die goed zijn om te weten voordat u een regenton aanschaft dit zal hier onder in 4 punten worden beschreven

  1. Laat een regenton nooit helemaal uitdrogen, als dit gebeurt zal de regenton krimpen waardoor de beugels los gaan en de regenton zal gaan lekken.
  2. Wilt u de kleur behouden van de regenton ondanks dat hij buitenstaat? behandel de regenton met onze beits klik hier om het meteen bij uw regenton te bestellen.
  3. Heeft u een nieuw gemaakte regenton dan is de kans aanwezig dat deze gaat lekken geen zorgen, dit komt door het droge hout zodra er water in de regenton komt zal het hout gaan uitzetten en zich vullen tot de beugels.
  4. De regenton zal een uitmuntende uitstraling hebben in uw tuin.
Product informatie

Materiaal   : Eikenhout

Inhoud        : 225 Liter

Afmeting    : hoogte 95 cm, diameter 65 cm

Gewicht      : 60 KG

 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice.