Webshop

Houtbeits longlive 0,75 liter

 20,00 incl. BTW |  16,53 excl. BTW

1 tot 2 werkdagen
Categorie:

Beschrijving

Houtbeits longlive – kleurloos

De houtbeits longlive van remmers is de houtbehandeling voor uw waardevolle houtdelen die u wilt beschermen van UV licht. De filmvormende houtbeits heeft een langdurig resultaat en zorgt ervoor dat uw houtdelen niet vergrijzen.

Behandeling

Wanneer u waardevolle houtdelen wilt beschermen zoals gevelbetimmeringen, tuinmeubelen, kozijnen, veranda’s of soortgelijke oppervlaktes tegen UV-licht en vocht, is Remmers Houtbeits longlive zeer geschikt. Het is dan ook ontworpen voor het decoratief behandelen van naald- en loofhout en voor het onderhouden van uw constructieve houten objecten.

Wanneer u de houtbeits toebrengt op het hout is het belangrijk om eerst het vuil,stof en vet te verwijderen ook is het verstandig om houtsoorten als naaldhout en andere schimmelgevoelige soorten voor te behandel met lazuur,klik hier om lazuur te bestellen.

Resultaat

Voor het beste resultaat brengt u minimaal twee lagen houtbeits aan met een een droge kwast. Tussen de lagen door kunt u het kort opschuren om een nog beter resultaat te krijgen voor later.

Specificaties 

  1. Kleur        :  kleurloos
  2. Inhoud     : 0,75 liter
  3. Verbruik : 1 liter per 10 m2
  4. Oplosmiddelhoudend
  5. Voor binnen en buiten
  6. Transparant / zijdeglanzend

 

Benieuwd naar producten net als deze? neem een kijkje in onze catalogus.

Vragen over dit product? neem gerust contact op met onze klantenservice.

0344-782505

0