Webshop

Plexiglas op maat

 1,21 incl. BTW |  1,00 excl. BTW

Op werkdagen voor 12:00 besteld, volgende werkdag in huis

Dikte *

Kleur plexiglas *

Lengte in cm *

Breedte in cm *

Aantal *
Prijzen zijn exclusief zaagkosten. Dus +5,00 per gezaagde plaat.
 1,21 incl. BTW |  1,00 excl. BTW

Categorie:

Beschrijving

Plexiglas PMMA XT

Plexiglas/ Acrylaat is een transparante thermoplast, chemisch bekend als poly(methylmethacrylaat) of PMMA. Plexiglas is ook een term die vaak wordt gebruikt voor een grote verscheidenheid van synthetische kunststofproducten die onder diverse merknamen worden verkocht. Bij Handelsonderneming van Viegen weten ze er alles van! Daar kunt u plexiglas op maat laten zagen en kopen.

Plexiglas wordt vaak verward met polycarbonaat. Polycarbonaat is een ander transparant thermoplastisch product dat er identiek als plexiglas uitziet, maar andere chemische en fysische eigenschappen heeft. Polycarbonaat heeft wel dertig keer de slagvastheid van plexiglas.

Gebruikersdoelen

Plexiglas wordt voor allerlei verschillende einddoelen gebruikt, denk bijvoorbeeld aan het dichten van een serre aan het huis. Dit gebeurt vaak met plexiglas 10 millimeter. of het vervangen van een oud (stal)raamwerk. Noem het maar op. Plexiglas is gemakkelijk via onze webshop online op maat te bestellen.

Bescherming

2020 is een aangrijpend jaar voor velen. We proberen de afstand bij elkaar te beperken. Plexiglas helpt ons daar erg bij.
U kunt het plexiglas op maat bestellen in grote aantallen voor uw kantoor, restaurant, kap- of nagelsalon.
Plexiglas beperkt de kans op besmetting erg. Daarom is dit een virus bestrijdend product. Bent u altijd dichter dan 1,5 meter in contact? dan kunt u altijd een gezichtsscherm aan uw order toevoegen!

Bestellen

Wilt u de plexiglas platen op maat in de webshop bestellen? U kunt de maten invoeren en ze direct bestellen in onze shop.
Het is natuurlijk mogelijk dat uw bestelling vertraging heeft in verband het virus. We hopen uiteraard op uw begrip en geduld wanneer dit gebeurt.

De medewerkers van de klantenservice van van Viegen zullen uw vragen op een deskundige manier beantwoorden.
Bel voor meer info om deze platen te kopen: 0344782505

Extra informatie

maat

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Plexiglas op maat” te beoordelen
0