Webshop

Heeft u ook profielen nodig bij uw polycarbonaatplaten?
Klik hier om naar onze profielen te gaan.
Of als u hulp nodig heeft bij het bepalen van welke profielen u nodig heeft voor uw polycarbonaat platen.
Bel ons op 0344 - 78 25 05.

Polycarbonaat kanaalplaat

 28,59 incl. BTW |  23,63 excl. BTW

Levertijd binnen 4 werkdagen

Dikte polycarbonaat plaat *

Breedte polycarbonaat plaat *

Breedte polycarbonaat plaat *

Kleur polycarbonaat plaat *

Keuze snijformaat *
Na het selecteren van deze keuze wordt hieronder de exacte snijformaat opgevraagd.

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Exacte snijformaat *

Aantal platen *
 28,59 incl. BTW |  23,63 excl. BTW

Beschrijving

Polycarbonaat kanaalplaten

Polycarbonaat kanaalplaat worden veelvuldig toegepast in de industriële en particuliere sector. In de particuliere sector worden de kanaalplaten gebruikt als dakbedekking van onder andere veranda’s, carports en schuren. Tevens kan een kanaalplaat ook verticaal worden gebruikt als afscheidingswand.

De voordelen van polycarbonaat kanaalplaat zijn onder meer de slagvastheid van de platen. Polycarbonaat kanaalplaten zijn maar liefst 250 maal slagvaster dan glas in dezelfde dikte. Nog een voordeel van polycarbonaat is de lichttransmissie van de platen. Deze transmissie bedraagt bij heldere polycarbonaat kanaalplaten meer dan 80 procent. Wanneer u een veranda tegen uw woning wilt plaatsen en u bang bent om licht in huis te verliezen, is polycarbonaat kanaalplaat een perfecte oplossing. Heeft u een woonkamerraam of keukenraam onder uw veranda van polycarbonaat, dan raakt u geen licht in huis kwijt. De kanaalplaten zijn isolerend doordat ze driewandig zijn. U kunt de platen dus ook gebruiken als u van plan bent om onder andere een tuinkas te bouwen. Als laatste voordeel het gewicht van de polycarbonaat kanaalplaten. Glas weegt bij een dikte van 10 millimeter 25 kilo per vierkante meter, polycarbonaat kanaalplaat 16 millimeter weegt echter 2,7 kilo per vierkante meter. De constructie van uw veranda hoeft dus niet zo zwaar te zijn dan wanneer u glas gebruikt als dakbedekking.

Wij leveren polycarbonaat in volgende drie soorten, helder, opaal en hittewerend. De dikte van de kanaalplaten zijn, 10, 16 en 32 millimeter. De breedtes van de polycarbonaat kanaalplaten zijn 98, 125 en 210 centimeter ( 2.10cm. niet uit voorraad, deze kunnen wij voor u bestellen!). De maximale verkrijgbare lengte is maar liefst 13 meter. Wij houden een maximale lengte van 7 meter in voorraad.

Mocht u nog vragen hebben over de toepassing of het gebruik van polycarbonaat kanaalplaten bel dan met een van onze medewerkers op 0344-782505.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Polycarbonaat kanaalplaat” te beoordelen

Andere suggesties…

0