Webshop

Betonpoer 20 x 20 x 50 cm

 42,50 incl. BTW |  35,12 excl. BTW

Levertijd binnen 4 werkdagen
Categorie:

Beschrijving

Bent u op zoek naar wat privacy in uw tuin?

Laat dan een schutting plaatsen om er voor te zorgen dat u uw eigen beschutte plekje buiten heeft en geen last meer heeft van inkijk van de buren of van voorbijgangers.

Om er zeker van te zijn dat uw schutting lang kan blijven staan en niet zal omvallen of omwaaien moet u gebruikmaken van betonpoeren om uw schutting op vast te zetten.

Door het behoorlijke gewicht van de betonpoeren zullen de elementen van uw schutting niet omwaaien of omvallen, heeft uw schutting een langere levensduur en kan de schutting ook het hele jaar door, onder alle weersomstandigheden, buiten blijven staan.

De betonpoeren zullen ervoor zorgen dat het gewicht van de schutting wordt overgedragen op de ondergrond en dus stevig zal blijven staan.

De afmetingen van deze betonpoer bedragen 20cm x 20cm x 50cm en zijn voorzien van een draadeinde van M16.

Het beton dat is gebruikt voor het vervaardigen van deze betonpoeren is van de allerbeste kwaliteit, zodat u de garantie heeft dat dit product jarenlang zal meegaan.

Mocht u nog vragen hebben of ondersteuning willen bij het berekenen van juiste afmeting van de poer die u nodig heeft voor uw werkzaamheden, neem dan contact op met de onze vakkundige klantenservice.

0