Webshop

HK Lazuur watergrijs – 5 liter

 95,00 incl. BTW |  78,51 excl. BTW

1 tot 2 werkdagen
Categorie:

Beschrijving

 

HK Lazuur – Watergrijs

 

De watergrijze HK Lazuur van remmers is een 3 in 1 lazuur, een houtbeschermende impregnering, grondlaag en lazuur in 1! er is dus geen boven of onderlaag meer van toepassing. Zo bespaar je tijd, en kwasten! De lazuur beschermt je hout tegen onder andere tegen schimmel, wespenaantasting, houtrot, vocht,algen en UV.

Een echte aanrader!

Decoratief
De HK Lazuur is erg decoratief daardoor heeft u de mogelijkheid je tuinhuis in gewenste kleur te beitsen. De transparante kleuren geeft het hout een lichtere of donkerdere uitstraling. Lazuur met pigment zorgt naast de kleur ook voor UV-bescherming, wat vergrijzing voorkomt. Indien je de kleur wil behouden, dan kan de pigmentkleur gelijk aan de houtkleur gebruikt worden.

Watergrijs

De watergrijze HK lazuur  variant zorgt voor een prachtige vintage look, zie het als een verf met ongedierte, UV en schimmel bestrijdingen. Geintresseerd in een andere kleur zoals Douglas ? klik dan hier.

Voor een ultiem eindresultaat behandeld u het oppervlak na het drogen van het lazuur met beits. klik hier om gelijk beits te bestellen.

 

Geschikt voor schutting, tuinhuizen, overkapping en gevelbekleding.

 

Specificaties

Kleur : watergrijs

  1. Inhoud : 5 liter  (voldoende voor 62 m2)
  2. Verbuik : 205-250ml per m2
  3. Oplosmiddelhoudend

 

 

 

 

 

 

 

0